Bakverk · Bebis · Mat · Utflykt

Oj så roligt!!

Igår mötte jag och Tindra upp Petra och Calle i Kungsbacka för lite rea-shoppning. Tindras garderob är äntligen rensad från ett helt berg med försmå kläder så det var dags för lite påfyllning då alla klappar i år var av det hårda slaget.

Vi hade en superdag verkligen med en massa roliga fynd och äntligen fick jag tummen ur och fyllde på även min garderob med gravidvänliga kläder.

Testade min nya makrolins som jag fick i julklapp av min kära sambo och jag ääälskar den!! Inte alls i närheten av ett riktigt objektiv men oj så roligt!! Syndade så in i bomben med denna ljuva skapelse i choklad…

Vi var borta hela dagen och när jag kom hem satte jag igång med en tårtbeställning. Av någon konstig anledning vaknade jag 05.30 när Mattias och Vin åkte till jobbet och kunde inte somna om! Somnade till slut om någon halvtimme innan Tindra vaknade vid 8. Så dagen idag har varit helt upp och ner. Energin är helt slut och allt har gått på halvspeed idag. Kassarna står kvar i hallen och överlag är det prylar mest överallt. Men det är ju en dag imorgon också, eller hur!?

En kommentar på “Oj så roligt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s