Djur · Hund · Valp

I glädje och i sorg…

För 4 år sedan födde Caddys syster Sexy en kull på Door-keepers kennel i Fjärås. Några veckor senare hämtade vi hem denna underbara lilla valp som kom att bli min allra bästa vän! Hon har funnits med mig i glädje och i sorg, hon har välkomnat vår underbara dotter och hon har anammat både en lillasyster och en lillebror. Hon är den kloka i familjen och hon anser att det är en självklarhet att få ligga i soffan…

Vi har åkt på utställningar sedan hon var valp, vi har tävlat i lydnads 1an, vi har tävlat i viltspår, i apellen. Vi har gått diverse kurser och vi har vallat får. Allt vi provat har vi gjort med glädje och någon mer samspelt hund än henne tror jag aldrig att jag kommer få uppleva. Hon är min högra hand och hon är så otroligt älskad av hela familjen.

Grattis på 4års dagen min älskade vän!!

7 kommentarer på “I glädje och i sorg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s