Bebis · Hund · Inredning · Valp

Kärleken är stor till den lilla!

God kväll kära läsare! Det går lite trögt med bloggandet just nu, tror jag har minst 10 projekt samt barn & hundar som stjäl all min uppmärksamhet. Det är bara några veckor kvar till Tindras 1års kalas och det är mycket som ska hinnas med innan. Tårtbeställningar har jag också där i mellan förutom de jag förbereder till mitt lilla hjärta.

Nea fäller hela sin super duper tjocka vinterpäls och det är helt klart den värsta fällningen på året, det bara rasar och trots flera vänder med damsugaren så ramlar det av bara hon går omkring. Måste demonstrera hur Tindra ser ut efter en liten stund på golvet, jag vet att det är äckligt och tro mig jag tar bort det så fort jag ser det!!

Igår var jag in till stan för att utnyttja presentkorten jag fick i födelsedagspresent och efter att jag lagt till en liten slant fick jag alla dessa underbara saker till min samling! Är ju helt tokig i tårtfat just nu och dessa söta fick följa med mig hem :0) Hittade vispskålar i modellen mini som jag nästan dog när jag såg… Finaste kudden är från Linda och den fick även representera vad jag känner för henne! Hon står vid min sida i vått & torrt…

Och hundarna ja dom har det riktigt bra dom, Tira är högt älskad här hemma av både barn och hund. Nea har inte mått så här bra sedan Caddy fanns hos oss och jag värdesätter hennes kärlek till Tira så högt! Det klumpar sig i bröstet och tårarna rinner längs kinderna när jag inser att jag sakta lämnar Caddy bakom mig. Innan Tira kom var jag rädd att hon skulle ersätta Caddy men så är verkligen inte fallet utan snarare tvärtom. Hon stärker minnet efter honom med 100 % och jag kan lova att det bor en liten Caddy i vår lilla tös… Kärleken är stor till den lilla!

Vi promenerar, busar, tränar och myser… Varken mer eller mindre just nu

5 kommentarer på “Kärleken är stor till den lilla!

 1. Mmm, det där med håren känner jag igen. De är svarta här bara… Bläk.

  Fina grejer du hittade för presentkorten!

  Hon är en pärla lilla Tira och jag är så glad att hon tagit så stor plats i ditt hjärta, det fattades nåt där efter Caddy helt klart.

  Måste fundera klart på mina tårtor snart ju… Har iaf bestämt mig för två små så jag har en till lör och en till sön. Har smaken till en men vet inte om jag vill ha den andra lika eller annorlunda. Hmm. Utanpå vill jag iaf ha dem färgstarka och stilrena! 🙂

 2. Här ligger också håren överallt , Fast har fått låna en borste som man sätter till damsugaren som fungerar super bra !

  Tira är en riktigt liten sötnos 🙂

 3. Ja, det ser ju likadant ut på Levi, fast svarta hår (Banza fäller så sjukt mycket). =)

  Och nu har jag äntligen fått veta schemat så jag har bytt med en kollega så att jag kan komma på sötfias kalas! Ska bli jättemsyigt, om inte annat så bara för att ses, var ju jättelänge sen nu. =)

  Kram!

 4. tira är lik sin far i ansiktet! Söt är hon 🙂 Hoppas allt är bra med syster Blå! Dax för en träff snart tror jag… klämma in någonstans i våra smått fulla scheman!

  kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s