Tårtor

Ännu mera tårtor!!

Ja, då var det äntligen dags att få visa upp mina senaste kreationer. Jag hade en tårtbeställning till lilla Elias som firade 1år igår och önskemålen var en blå botten med en nalle, klossar och hans favorit stapelklossar. Chokladbotten med vitchoklad & passionsmousse och mjölkchokladsmousse. Jag hoppas att de hade en underbar dag och att tårtan föll i smaken både till utseende och i magen :0)

En egen liten tårta var beställd till den lille 1åringen. Chokladbotten med banangrädde.

Eftersom jag hoppade in och hjälpte mamma i butiken igår och Mattias & Tindra for på 60års kalas så firade vi  mig och syster idag istället. Mamma hade gjort jätte god kyckling med grönsaker och jag potatisgratäng som vi mumsade på. Till dessert hade jag givetvis bakat tårta (suprice!) en chokladbotten och en kladdkakebotten med lemoncurdmousse och mjölkchokladmousse. Dekorerad med Heavenly marang frosting. En hög och fin tårta som var super god!

Mätta och belåtna efter en lång dag ska vi nog krypa ner i sängen lite tidigt idag. Imorgon ska jag försöka avsluta något av mina många projekt, vi får väl se hur det blir med det ;0)

6 kommentarer på “Ännu mera tårtor!!

  1. Herre gud vilka underbart fina tårtor, å vilken fantastisk fantasi du har, DU ÄR HELT ENKELT BÄST!!!!!!
    Nallen på Elias tårta gillar jag riktigt skarpt 🙂
    Hoppas att du får en toppenfin vecka!
    KRAM!!!!

  2. Vi blev supernöjda! TACK SÅ HIMLANS MYCKET!!!!!!
    Jag blev nästan lite tårögd när jag såg den! Hade inte i min vildaste fantasi kunna föreställa mig att den skulle bli sååå bra!!! Att du visste precis vad jag ville ha! Tack tack tack söta Nadja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s