Bebis · Hund · Valp

Promenad i Härskogen

Nea kan nu äntligen titulera sig SE VCH!! Jag hade ingen aning att man var tvungen att skicka in en ansökan om det så det blev nästan ett år senare men bättre sent än aldrig ;0)

Jag och tjejerna mötte upp Linda & Milou i Härskogen idag runt lunch för en liten promenad. Den lilla rundan tog ca en timme då den lilla inte går jätte fort. Funkade bra med koppelträningen idag när jag satt hundarna på varsin sida vagnen. Tira går annars runt, framför och under Nea vilket gör det hela väldigt snurrigt… Förutom den hårda blåsten var det helt underbart ute!

Mammas fina fina lilla hjärta som idag tog sina första steg!!! Helt makalöst vilken känsla, så stolt mamma & pappa hon har :0)

Har suttit 2 timmar med en liten tårtdekoration till helgens tårta och det tog ett tag innan det blev som jag ville men himla fint blir det nog :0) Längtar faktiskt efter att få dekorera den!

6 kommentarer på “Promenad i Härskogen

  1. Häftigt med de första stegen!! Sam går bara runt runt soffbordet o efter gåvagnen. Ibland står han utan stöd oxå, men det verkar inte meningen utan mer att han glömmer att hålla i sig. 😉 Som med allt annat verkar han inte vilja pröva nåt han riskerar att misslyckas med utan väntar tills han bara kan.

    Tack igen för morgondagens tid!! Håll tummarna

  2. Å de FÖRSTA STEGEN 🙂 men wow va kul!!!! Snart kan lilla Tindra vara med å GÅ på våra promenader å snart SPRINGER hon åxå 🙂 fasen va fort allt går…
    TACK för en helt underbar promenad!!!!!
    KRAM!!!

  3. Ååh vad roligt att hon har gått!Ska bli så skoj att se. Känslan är underbar, eller hur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s