Bebis

Tindra 10 månader

I söndags blev Tindra 10 månader!! Eftersom jag jobbade nästan hela dagen firade vi lite igår istället och tog lite nya kort. Tindra fick en liten halslänk med en krona där det står Princess på, så söt! Jag och Mattias myste med äppelpaj lite senare när Tindra somnat.

En till tand tittade ut idag där uppe och 2 nya tänder är på väg i övre tandraden så nu vaknar hon en gång per natt och är jätte ledsen och kan inte somna om. Hoppas att de tittar ut snart för det är inge roligt med en så ledsen Tindra. Förövrigt är hon super glad och älskar att krypa, hon kryper runt i huset på dagarna och pillar på allt! Skor i alla former är super roligt och mobiltelefoner. När vi var hos farmor i helgen fick hon hennes gamla och den kryper hon runt med hela tiden. Ställa sig är också väldigt roligt så nu klättrar hon på allt. Spegeln ställer hon sig upp mot och pratar högt. Dra ut lådor har hon precis upptäckt och ska dra i alla hon kan. Det lilla håret hon har börjar tjockna lite och blir mer och mer likt en frisyr ;0)

Vår fina lilla tjej närmar sig året och man kan undra vart tiden tog vägen?? Vad hände med det lilla knytet som låg i famnen och smilade åt en?? Det är ju fortfarande vår lilla tjej men nu med lite mer fart… Som vi älskar denna underbar lilla tjej!!

Grattis på din stora dag gumman!!

3 kommentarer på “Tindra 10 månader

  1. Grattis i efterskott sötaste lilltjejen!! Är helt fascinerad av hennes ögonfransar! 🙂 Det är verkligen galet vad fort tiden gått!

    Måste träffas snart ju!! Vi är friska och kan vilken dag som i veckan. Mamma kommer imorgon, men det är ju inget hinder.

    När kommer den lilla lurviga? Nästa helg?

    Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s