Bebis · Hund

Inte utan Monchichi

Tindra har fått en nya favorit här hemma. I julklapp fick hon en liten Monchichi av sin moster och för någon vecka sedan fick hon upp ögonen för den. Hon kryper runt med den överallt och idag ville hon till och med ha med den i sängen när hon skulle sova. Hon låg och pratade lite med den och sen somnade hon…sötnosen!

Nea har ju också sina favoriter och är det inte den rosa leksaken som gäller så är det den stora luffsiga kaninen som också inköptes på Mydog. Undra jag om hon har nån aning om att hon snart ska få dela med sig av alla roliga saker hon har??

När Tindra har vaknat åker vi och handlar lite innan Babysimmet för idag följer Maria & Amy med oss hem och fikar! Nu var det längesedan då både Amy & Tindra varit sjuka om vartannat. Ska bli super mysigt!

 

6 kommentarer på “Inte utan Monchichi

  1. Gud vilka söta kort på Tindra och monchichin!! Så gosigt hon somnat med den… =)

    Levi säger inte orden, men han förstår dem! Kollar på rätt sak varje gång man säger dem. =) Kul att du tycker han är lik mig, det är ju så svårt att se själv!! Kram!

  2. Så roligt, Tezze har fortfarande kvar sin monchichi dock inte med sig i sängen iallafall fall inte vad jag vet. Peter har oxå sin kvar hängande på väggen. De är så fina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s