Bakverk · Bebis · Bebisrum

Semlor

God Morgon!

I morse passade jag på att göra några semlor medan Tindra sov. Färgade grädden rosa så klart :0) och gjorde en lite mindre variant så det inte blir som en hel måltid! Jag älskar denna söta lilla bullen och fylld med massa mandelmassa är den för det är det godaste på hela semlan.

Igår efter babysimmet handlade vi lite på vägen hem och denna söta lilla nalle hittade vi vid leksaksavdelningen till en väldigt billig peng. Den lilla nallen är dessutom stoppad med återvunna fibrer och går att tvätta med kallt vatten och lite tvål. Tindra älskar ju att gosa med saker nu så den var perfekt till henne.

 

Nu ska vi få på oss lite kläder och ta en sväng med Nea innan vi styr kosan till Vallda för en massa bebismys. Länge sedan nu!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s