Hund

Nea bebis

För nästan exakt 3 år sedan hämtade vi hem Nea från Door keepers kennel i Fjärås. En lurvig liten sak som stal våra hjärtan från första början. Caddy tyckte det var sådär kul första dagarna men insåg snabbt att det var ganska trevligt med någon att busa med ändå. Om lite drygt en vecka hämtar vi hem vår nya lilla tjej och denna gången är det Nea som får stå ut de första dagarna :0)

Hittade en massa fina bilder på vår lilla boll…

Herregud, veckan som kommer innehåller bl.a. beställning av både tårta och cake pops, simskola, tårtkurs, 30 års fest, bebismys och valpsäkring av huset. Jag kommer väl knappt hinna blinka innan det är måndag igen och dags att hämta hem vår lilla. Spännande minst sagt!!

6 kommentarer på “Nea bebis

 1. Åh Caddy!!! Det skär fortfarande i hjärtat.

  Till nåt mycket, mycket roligare… Det ska bli så roligt att se lilltjejen växa upp!!! Har ni bestämt nämn än?
  Neas pinniga lilla svans var helt ljuvlig när hon var pytte ju!!! 🙂

  1. Ja, visst gör det :0( Känns ofta overkligt att han är borta…

   Om jag inte mot förmodan skulle hitta något annat namn under veckan blir det det jag sagt innan. Kommer skriva ut på bloggen så fort vi är helt 100 på namnet. Väntar på att A-L ska lägga ut fina ståbilder så jag kan presentera henne ordentligt :0)

   Neas svans var fruktansvärt söt det håller jag med om, lite skillnad mot den stora pompomsvansen hon har idag *hihi*

 2. Såå fina bilder på båda sötnosarna!!! Vad roligt att Nea får en ny kompis att busa med – man blir ju helt valpsjuk när man ser henne. Ska bli så spännande att få se bilder på den lilla nya.

  Ha en bra vecka!

 3. Din blogg är så mysig. Brukar kika in här och bli inspirerad av dina fina bakverk. 🙂 Och din hund är såå fin! Hur går det att ha aussies tillsammnans med din lilla dotter? Det måste vara full rulle hela tiden?! 🙂 Lycka till med den nya valpen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s