Bebis · Hund · Inredning

Min stora tjej!

Måste bara visa er den fina tavlan som Petra gjort till Tindras rum, hon har ju en likadan sen innan fast större med en helrosa stjärna på. Just nu står den nya uppe på hyllan då jag håller på och gör om inne i hennes rum, lovar att lägga ut lite bilder när det är klart och allt är på plats!

Idag har vi varit hemma nästan hela dagen och bakat, jag har 55st Cake pops beställda till på lördag och en tårta till på söndag så jag har förberett lite till dem båda. Tindra kryper in i köket och står och hänger i byxan medan jag bakar och Nea ligger beredd utanför köksgränsen så fort elvispen slås på :0)

Puss på dig nallen…

Det händer så otroligt mycket med Tindra just nu, hennes fyra nya tänder är alla uppe nu och fy tusan så söt hon är! Hon började släppa taget och stå själv i början på förra veckan och övar flera gånger per dag. Strax efter hon släppt tjuter hon av glädje och slänger sig mot mig om jag är bredvid henne. Hon ska kramas och mysa massor och har precis börjat pussa tillbaka (fast med öppen mun) En riktigt rolig fas är det just nu, Liten börjar verkligen bli stor!

Vi mötte upp Linda & Milou för en härlig promenad runt golfbanan och fick prata av oss lite (eller ja, mycket!) Både Nea & Milou skötte sig jätte bra då de inte får leka ihop pga Neas höft trots att de båda gärna hade tagit några varv ihop. Tack min fina vän för så trevligt sällskap!!

Kvällen avslutades på Maxi i Partille för veckohandling och det är så skönt att ha hela kylen full med mat. Tindra var som vanligt en liten solstråle trots att det egentligen var läggdags för henne när vi närmade oss kassan. Stackarn somnade helt utslagen i bilen och fick sova vidare efter lite välling när vi väl kommit hem.

Nu blir det bums i säng!

2 kommentarer på “Min stora tjej!

  1. TACK själv vännen för en super trevlig promenad, VI behövde verkligen den för att få tjöta av oss lite 🙂
    Oj va jag längtar tills på måndag för er skull, när ni äntligen ska få hem er lilla blå tös ❤
    KRAM!!!!

  2. söta bilder på prinsessan, så sött när dom pussar sina gosedjur! Oj, då har EMilia riktigt dragit förbi, dom vägde ju lika jätte länge! Men jag tycker inte hon ser smal ut? hur lång är hon? stor kram på er söta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s