Bebis · Cake pops

Utmattad…

Idag är jag helt utmattad, Tindra sov visserligen hela natten men jag vaknade till för att märka att hon fortfarande sov. Jag är väl så van att hon vaknar för att morgonamma så jag själv är inställd på att vakna. 3 dagar nu har hon varit jätte mammig och vill absolut inte leka själv. Hon blir ledsen för småsaker och har jätte svårt för att somna på dagarna. Konstigt att säga det men nätterna är helt ok, dagarna gör mig utmattad…

Hann med några Cake pops i morse den lilla stunden Tindra sov och denna gången testade jag att göra stjärnor, dom blev rätt söta trots att dom var svåra att göra.

Sov gott kära vänner!

En kommentar på “Utmattad…

  1. Jag hade kunnat skriva vartenda av dina ord idag. Utom cake popsen då…
    Här är kinkigt, mammigt, klängigt och galet busigt. Och att sova på dagen är inte kul men på natten är det bättre. Han rör sig dock en himla massa i sömnen och både kryper och ställer sig upp utan att vakna och varenda gång vaknar jag ”startklar”. Och flera gånger extra därimellan när han sover djupt. Dumt!

    Fem dagar kvar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s