Hund · Valp

Låt mig få presentera…

Låt mig få presentera Easy To Good To Be True som här hemma kommer få heta Tira.

På måndag åker jag och Linda upp till Jönköping för att hämta hem vår lilla tjej!! Att det bara är knappt 4 dagar kvar har jag nog inte fattat än. Grindarna är på plats så nu ska jag väl ha lite koll på vart både barn och valp håller hus. Imorgon styr kosan till Ullared för bla lite valptillbehör. Neas gamla valpkoppel ska jag också rota fram.

Namnet har jag egentligen bestämt mig för från första början men efter att jag inte riktigt fått medhåll från herrn i huset har jag gått och dragit på det. Kollar runt på namnsidor men inget annat har fastnat så Tira fick det bli och ju mer jag säger det och ser på bilderna desto mer ser jag en Tira i henne :0)

Det är med stor förväntan vi packar in oss i bilen på måndag! Tack A-L & Nicke för förtroendet att få uppfostra en utav era bebisar!!

9 kommentarer på “Låt mig få presentera…

 1. Hon är sååå söt! Lycka till med henne!!!
  Mysigt med en valpbebis i huset!!! Du lär få händerna fulla med både valp och bebis! hihi

  Kram från mig och Merlin o Mio

 2. Äntligen kommer din efterlängtade valp! Mysigt värre! Jag både saknar och inte saknar den tiden. Men som du vet! Valptiden går fort Njut medan den varar!
  Kram

 3. Å va jag längtar tills på måndag morgon!!! Först jobba en kortis å sen få åka med dig å hämta detta lilla troll 😉 Det är nog första gången som jag HOPPAS att helgen går fort och LÄNGTAR till en måndag 🙂
  KRAM!!

 4. Såå söööt hon är!!! Jättefint namn- ovanligt och passar henne perfekt!

  Ha en mysig helg nu för sen lär det dröja innan du kan ta det lite lugnt… ha, ha. Fast lite avis är man… Ska bli så kul att följa er sen på bloggen.

 5. Vilken sötnos. Ska bli spännande att få följa henne. Det finns en aussie(Missnutts) i Alingsås som heter Tira. Ett kort och fint namn. Lycka till med den lilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s