Tårtor · Valp

Tårta, tårta, tårta…

Oj oj oj vilken helg jag haft!! Jag & Tindra började med en heldag i fredags i Ullared med finaste Petra & Calle, vi hittade ett vitt litet halsband till Tira och köpte små bebisben till henne. Sedan gjorde jag några fynd till Tindras rum vilket jag är jätte glad över, lovar att visa upp det lite senare i veckan. Min älskade Mattias byggde ett litet kök till Tindra medan vi var iväg och det väntar på lite vit färg innan jag vill visa upp det. Hur sött som helst!

Hela lördagen spenderade jag ute i Kungälv på tårtkurs. Min allra första tårtkurs som Mattias gav mig i julklapp och sååå glad jag är över det! Jag valde en bröllopstårtkurs då jag kände att det är något jag verkligen ville lära mig mer av och jag åkte hem med en massa bra tips. Agneta som höll i kursen gjorde det på ett roligt sätt med mycket humor och rum för massa frågor. Hon delade med sig av sina tips och vad man bör undvika (av egen erfarenhet) Ser fram emot att gå fler kurser i framtiden.

Ja och nu äntligen till bilder på min lilla skapelse…

Jag gjorde en citronbotten men vaniljkräm & lemoncurdmousse

Dagens tårtbeställning var en födelsedagstårta med tema Traktor som innehåller chokladbotten med geishafluff & vaniljkräm

Nu ska jag hoppa i säng för att vakna utvilad då vi åker till Jönköping på förmiddagen för att hämta hem Tira! Jag, Tindra, Linda & Nea åker iväg imorgon och det ska bli riktigt mysigt med en liten roadtrip ;0) Kameran är givetvis nedpackad!!

Imorgon är vi 5 familjemedlemmar, så mysigt!!

6 kommentarer på “Tårta, tårta, tårta…

 1. Jag fattar inte heller hur du lycka göra så vackra tårtor!!! Otroligt duktig är du!!
  Hoppas få MASSOR av tips av dig ang bröllopstårta….

  Lycka till när ni ska hämta den lilla. Vill oxå se bilder sen!

  Kram

 2. Tack för tårtan! Den var verkligen superfin och Clas blev både överraskad och glad 🙂 Han tyckte bara att det var synd att äta upp en så fin skapelse 😉

 3. Wow vilken helt underbar bröllopstårta…å så står det M & N på den, SÅ gulligt!!!!! Å va fräck traktortårtan blev!!! Det där fluffet låter intressant 😉
  Det sprudlar lycka i mig idag för VI ska åka å hämta lilla Tira…TACK vännen för att jag får åka med!!!!
  Ses om några timmar!!!!
  BAMSEKRAM!!!!!

 4. Hej Nadia!

  Vilken fin blogg du har. Såg inte ditt gästboksinlägg med en gång men det var en glad överraskning att hitta denna blogg. Skall absolut besöka den fler gånger.

  Tack själv för kursen, det var jättemysigt att ha dig där. Välkommen tillbaks! 🙂

  Hälsn. Agneta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s