Valp

Välkommen hem Tira!

Ja, då var hon äntligen hemma lilla Tira! Och vilken valp! Hemresan gick över förväntan och hon satt stilla i mitt knä och somnade efter en stund. Snälla Linda körde på hemvägen så jag fick sitta och gosa med valpen, tack Linda!

Här hemma rusar hon runt i huset och verkar älska de öppna ytorna. Vattenskålen har hon lärt sig var den finns och mat har hon ätit utan problem. En väldigt framåt liten tjej med skin på näsan :0) Ramlar saker och skramlar bryr hon sig inte så värst utan vill fram och kolla vad det var.

Nea tycker Tira är lite läskig och precis när vi kom in dreglade hon så det hängde ur mungiporna, haha. Nu springer hon mest runt och håller koll på henne vilket är ett heltidsjobb ;0)

Helt orädd var hon när Mattias kom hem så en social liten tjej kommer det nog bli…

Fortsättning följer…

 

23 kommentarer på “Välkommen hem Tira!

 1. Åh vilken HÄRLIG dag vi har haft, det var SÅ kul att få åka med å hämta lilla tjejen… Hon är ju helt underbar den lilla ullbollen 😉 Nea var ju jätteduktig å så söt med lilla Tira…
  Lycka till med tillökningen till familjen!!!!
  KRAM!!!!

 2. Grattis till sötisen, ser fram emot många gulliga bilder här framöver nu då (som om det inte räckte med de söta tjejerna du redan har…) =) Kram och lycka till med nya stjärnan!

 3. Underbart!
  Hon är söt som socker:)
  Snart kommer Nea leka gärnet med henne..Silva var inte så värst förtjust i Japp när han kom. Fy vilken äcklig liten sak. Men efter en kort tid, så var det fullt ös!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s