Hemma hos oss · Hund · Livet · Utomhus · Vinter · Vit

Tillsammans med min finaste…

God morgon!

Jag har ett svagt minne av att Mattias sa att det snöade igår kväll innan vi gick och la oss men inte tänkte jag mer på det tills i morse när jag gick ut med hundarna och vi möttes av snö snö snö!!! Helt fantastiskt fint trots att jag egentligen längtar efter våren så känns det helt ok så länge det är vitt och fint. Nu väntar en heldag tillsammans med min finaste och som jag har längtat efter henne…

8

9

Ha en underbar dag vänner!!!

2 kommentarer på “Tillsammans med min finaste…

    1. Ja, grönt gräs, barfota fötter, doftande blommor och allt det där andra känns väldigt efterlängtat just nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s