Bebis · Pyssel · Valp

Torsdag

Eftersom vi haft så himla fint vårväder ett tag blev jag så sugen på att göra lite vårfint på bordet här hemma. Men lagom till att knopparna börjat slå ut är det mer vår inne än ute, snöstorm igår och idag. Verkligen inge vidare när man springer ut och kissar valp var 20min…

Full rulle är det verkligen här hemma, Tira är full av energi och far fram och tillbaka över golven och tuggar på allt. Idag har hon och Nea äntligen börjat busa och man ser hur mycket Nea njuter av en liten kamrat! Att valpen kan slappna av är det inge tvivel om, hon kör 110 fram och tillbaka och vips så ligger hon  raklång på golvet och sover. Att Tindra kryper runt och pillar med sina leksaker bryr hon sig inte det minsta om. Näsan använder hon flitigt till min förtjusning så spårhund ska det nog kunna bli av henne med :0)

Tindra har haft en riktigt jobbig stund idag mitt på dagen. Hon började bli trött så jag la henne i famnen på mig och hon blev helt hysterisk (händer typ aldrig) hon skulle absolut inte ligga ner och när hon skulle sätta sig upp slängde hon sig bara bakåt hela tiden och tillslut la jag henne i sängen medan jag sprang efter alvedonen. Gav henne alvedon och försökte lugna henne i famnen på nytt utan resultat. Tillslut fick jag amma henne och då somnade hon efter att ha snuttat ett bra tag. Ingen aning om hon har ont eller bara inte vill sova?

Imorgon är det fredag och sedan ska jag jobba hela helgen :0( Har egentligen ingen lust men men lika bra att få det gjort.

Linda & Jojje kom förbi med lite mat nu på kvällen och myste med Tira. Jag tror nog att hon stal en liten bit av deras hjärtan<3

6 kommentarer på “Torsdag

 1. Underbart söt är hon din lilla blå! Stubb ser jag att hon har..Hur mkt/lite?

  Underbart med valp som kan koppla av så fint med en liten Tindra i hemmet 🙂
  Kram

 2. Men jisses vad söt syster Drömma har! 🙂 Våran är lika dan, full rulle, tugga, leka osv, sen slockna totalt fast men lever om 🙂

 3. TACK vännen för massa valpmyset å även Nea och Tindramys så klart 😉 Jo visst har lilla Tira stulit en liten bit av mitt hjärta, hon är verkligen helt underbar ❤
  Jag tror att du/ni kommer att få ännu en riktig drömhund även i denna lilla tjej!!!
  Å jag höll på å glömma, TACK för den goda å fina tårtan!!!!
  Hoppas att vi ses snart igen!!!!
  KRAM!!!!

 4. Gud vad söt lilla Tira är!! Älskar hur hon sover inknôdd vid barnstolen… =)

  Ja, det är verkligen kluvet det där med att jobba. Samtidigt som det är jätteroligt så är det ju SÅ hemskt att gå hemifrån och veta att man missar en massa tid med sin lilla älskling. =(

  Och javisst har vi fått den (SÅ fin!!), men jag kan inte säga än om vi kan för jag måste byta dag på jobbet isf och vi har inte fått schema så långt än så jag vet inte vem jag ska fråga om byte… =) Hoppas det är okej?

  Kram till er!

 5. Skitsöt är hon! Om du tänkt dig köra lydnad så rekommenderar jag boken Lydnadsträning i teori och praktik. Det är min lydnadsbibel 😉 Halva boken är tung men värdefull teori och andra halvan superbra förklarat hur man lär in alla moment!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s