Bebis · Cupcakes, Muffins · Hund · Valp

Fredagsmys…

Vi hade en katastrofal morgon var det gäller valppassning. Det verkade som att jag missade nästan alla signaler på att hon behövde kissa och bajsa det gjorde hon också inne. Efter lunch bestämde jag mig för att ta mig i kragen och inte en enda olycka sedan dess. I och med Tindra kan jag inte hålla samma koll på Tira som på Nea så jag inser ju att hon kommer bli rumsren lite senare, för med Nea gick det fort!

Vi packade på oss och tog Tiras första promenad som blev upp till fotbollsplan. Tänkte passa på att koppelträna lite vilket var helt omöjligt med barnvagn. Halsbandet är hon inte speciellt förtjust i så bara det är jobbigt och sedan ett koppel på det, nä… Hon slänger sig åt sidorna samtidigt som hon ska runt vagnen. Nästa gång blir utan vagn :0)

Efter den lilla promenaden och lite bus med Nea somnade hon som en stock och trots att Tindra satt bredvid och lekte och pilla henne på tassarna kunde hon knappt hålla ögonen öppna…

Jag  & Tindra slängde ihop ett par kladdkakemuffins till kvällens fredagsmys som är Mattias absoluta favorit! Tänkte dekorera dem ikväll när Tindra ligger och sover så jag kan sitta i lugn och ro. Funderar på om jag ska göra chokladfrosting eller vanilj?? Ilandsproblem verkligen…

Hoppas ni får en underbar helg!

3 kommentarer på “Fredagsmys…

  1. Man måste prova sig framåt! Ibland blir det bra, ibland inte. Man lär så länge man lever, tack och lov!
    Smarriga bakverk på G..som alltid 🙂

  2. Å kan du inte sms:a över en sån där kladdkakemuffins 🙂 det ser vråååååållllllgoda ut, blir jättesugen ju…det hade suttit fint nu efter pepparfilen å hasselbackspotatisen 😉
    Hoppas att ni åxå får en trevlig helg!!!!
    KRAM!!!

  3. Det är jättesvårt att hinna med valpens signaler när man har en bebis oxå har jag märkt! Pluss bajsar hellre inne än ute 😛 Angående koppelgående är Pluss numera lättare att gå med när vi har vagnen än utan. Med vagnen vet han att man går på vänster sida som är mitt krav men utan ja då är han överallt. Mina hundar får inte byta sida bakom mig på koppelpromenad för att jag ska slippa byta hand hela tiden. Inte alltid lätt utan vagn enligt Pluss 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s