Bebis · Valp

Jobb,jobb, jobb…

Hela dagen igår jobbade jag och hela dagen idag ska jag också jobba. Idag har jag verklige ingen lust, främst för att jag kommer sakna Tindra! Känner mig trött och vill inget hellre än att gosa med min fina lilla tjej…

Lilla Tira lyssnar nu till sitt namn och känns mer och mer som en familjemedlem, hon vill hela tiden och är med på allt. Enda nackdelen just nu är att man inte riktigt hinner med när hon kissar så det kommer ju ta längre tid att få henne rumsren men det kommer när det kommer. Riktigt mysig liten tjej har vi fått :0)

Hoppas ni får en härlig söndag!

2 kommentarer på “Jobb,jobb, jobb…

  1. Hejsan!!
    Jag hamna på din blogg efter ha hittat dig genom en länk på bröllops torget!
    jag letar efter någon som kan hjälpa oss med våra cupcakes te vårat Tema bröllop! och önskar att få kontakt med dig då dina cupcakes är fantastiska!

    Är du intresserad så Maila gärna mig på Tigerdoris@hotmail.com

    Mvh Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s