Bebis · Hund · Valp

Solig promenad

Det underbara vädret gjorde att vi stämde träff med Maria & Amy i Härskogen strax efter lunch. Egentligen är jag supertrött och såg fram emot en dag i soffan men vem kan motstå vårväder?? Vi gick en kortare runda då lilla skruttan följde med. Lite koppelträning fick vi också till och denna gången gick det betydligt mycket bättre, ska bra få till att hon håller sig på ena sidan ;0)

Att Nea har fått en ny livskamrat är så tydligt, hon ger lekinviter, tar aerovarv och går tätt intill Tira. Och lilla Tira älskar sin storasyster och hänger med på allt spännande hon hittar på. En fröjd för ögat och ett lugn i själen!

Ikväll ska vi testa på Zumba för första gången och första gången sedan jag blev gravid som jag verkligen tränar ordentligt, på tiden minsann!! Tänkte slänga mig i soffan nu medan Tindra sover och hundarna ligger utslagna så jag är pigg och fräsch sen.

3 kommentarer på “Solig promenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s