Bebis · Cupcakes, Muffins · Hund · Valp

Fredag igen…

Fredag igen… Med både bebis och valp har man att göra kan jag lova! Och att dessutom ha en tik hemma som fäller ALL vinterpäls gör ju inte saken lättare ;0) Jag borstar och borstar, dammsuger och dammsuger men likförbannat är det lika mycket hår överallt!! Får trösta mig själv med att håret förr eller senare tar slut.

Frukost idag blev mjölk & Tigermuffins med vitchoklad, verkligen inte vad jag borde äta men idag blev det så…

Blev glatt överraskad i morse när jag gick ut med Tira och möttes av en kritvit tomt. Igår fick vi bada Tira då hon var så skitig och den leriga gula gräsmatten är verkligen ingen vacker syn. Känns rätt ok med snön då jag såg att det väntas sol och plusgrader i helgen och även nästa vecka. Tjejerna tycker det är riktigt mysigt med snön…

Tira är helt fantastisk på många sätt!! Hon verkar ha en näsa av guld och är lika inlärningssugen som Nea i samma ålder. Häromdagen bjöd hon på ingång i fotposition vid inkallningen och hur häftigt är inte det?? Börjar bli riktigt bra på att inte bita på allt! Lyssnar när man säger till henne och släpper det hon tjuvat på en gång. Att man inte får studsa upp i soffan verkar också ha gått in.

Det största problemet vi har är fortfarande maten. Nu äter Nea för sig själv i köket och spyr inte upp längre. Tira får sin mat i buren som står i sovrummet med öppen dörr men för att hon inte ska störa Nea har vi barngrinden i dörröppningen stängd och det gillas inte! Igår kissade hon på sig och idag bajsade hon…trots att hon var nyrastad. Vet inte riktigt hur jag ska göra för att få henne att känna sig trygg när hon är själv? Just på morgonen är hon jätte hungrig men det hjälper inte, det enda som hjälper är i princip om jag sitter bredvid henne.

Tindra har upptäckt sin lilla rullator och går omkring här hemma med stapplande steg. Hon är så himla söt när hon går runt och vinglar. Hon ställer sig upp i längre perioder också och blir jätte glad när man berömmer henne, min lilla sötnos!

Välling har äntligen blivit riktigt mysigt och innan jag lägger henne får hon välling och mys i soffan så nu går alla läggningar dag som natt smärtfritt.

Idag tänkte vi åka och handla lite jag och tjejerna annars händer det nog inte mycket.

Och imorgon är det ingen vanlig dag för då är det…

2 kommentarer på “Fredag igen…

  1. I morgon är det ingen vanlig dag…FÖR I MORGON ÄR UNDERBARA NADIAS FÖDELSEDAG!!!!!!!!!!!! 🙂
    JIPPPI!!!!!!!! Ett litet grattis i förskott sitter ju aldrig fel!!! Har köpt en liten present till DIG idag!!!!!
    Ses i morgon!!!
    KRAM!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s