Bebis · Valp

Lilla Tira

Gårdagen passerade utan minsta bekymmer. Lilla Tira sov väldigt mycket och tycktes ta igen sig efter den långa resan hit. Nea tycker väl inte riktigt att hon är helnajs men bryr sig inte jätte mycket. Hon håller koll på Tindra och är först fram ifall Tira varit i närheten av henne bara för att kolla att allt är bra. Tindra skrattar och tycker valp är helmysigt med undantag då valpen välter om kull henne.

Igår var vi iväg till affären och jag lastade in den lilla buren i baksätet med Tira i så satt Nea med som sällskap där bak. När jag kom ut låg båda två och sov vilket kändes jätte skönt då de båda får följa med till babysimmet idag.

Tira är väl som valpar är, full rulle fram och tillbaka över golven, tuggar på allt lite extra roligt som skor, står gärna uppe på matbaren och dricker, piper när hon vill ut och kissa, slaktar leksaker och pussas massor!

Jag funderar fram och tillbaka över namnet och för mig är hon absolut en Tira men med tanke på att Tindra tror att jag fyar henne när jag säger till Tira fick mig att tänka på ett ev namnbyte?? Vet verkligen inte om jag kan byta och i så fall till vad??

Snart babysim :0)

 

7 kommentarer på “Lilla Tira

 1. Ja det är inte lätt att komma på namn :S Här kommer lite förslag..

  Mira
  Thelma
  Snöa (Funderade på det, men det vart drömma)
  Isa
  Cleo
  Vira

 2. Gillar Mira och Vira som Göril skrev och de är ju likt Tira. Det första som ploppade upp i mitt huvud när jag läste ditt inlägg var annars Tria. Samma bokstäver men inte lika likt Tindra…

  Härligt att det går så bra!! Kramis

 3. Tyra då kanske? Om du betonar Y’et lite mer? Om det är T’et som rör till också så tycker jag Myra lät rätt fint också! ; )Åh vad söt hon är! 🙂

 4. Hoppas du behåller namnet men kanske inte använder det i fysammanhang. ”Näädu” kanske man kan kalla henne när det är fydags…? Ha det underbart med alla dina tjejer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s