Bebis · Inredning · Mat · Utflykt

På tiden…

God kväll eller kanske god natt?! Kan inte minnas när jag satt framför datorn vid den här tiden sist, jag har spenderat hela kvällen åt att försöka få till de perfekta Macaronsen och jag kan säga att trots mina nästan 4 timmar av perfektion så blev dom inge bra så det blir helt enkelt till att testa nytt recept…

Dagen har spenderats med min allra bästa vän och Lillebror såklart, vi åkte in till stan idag för att besöka världens bästa butik nämligen GRANIT som ligger på Vallgatan inne i Göteborg. Petra har aldrig varit där men velat följa med de senaste åren så nu var det verkligen på tiden att det blev av!

10

Vi ramlade in på en underbar liten klädbutik till barn som bara låg ett stenkast därifrån med namnet Nallen, underbara barnkläder för den lite dyrare plånboken…

11

12

13

Och sedan äntligen satte vi foten in på GRANIT där vi båda snurrade runt varv efter varv och tittade, vände och vred på det mesta. Jag har sagt det förut och jag säger det igen för er som aldrig varit där så är det absolut ett måste! Fullkomligt älskar deras sortiment, men det vet ni nog vid det här laget…

 

14

15

16

17

Därefter stannade vi för en liten snabb lunch på Espresso house

18

19

20

Vi åkte vidare till Tårtdecor för att fylla på lagret lite men kameran glömde jag i bilen så det blev inga roliga bilder därifrån. En fantastisk dag har vi haft och jag har tankat på energidepåerna från min allra finaste. Hela helgen som kommer ska vi spendera tillsammans och tillsammans med goda vänner och familj på den årliga Bröllopsmässan och det ser vi verkligen fram emot!

Sov så gott vänner!!!

2 kommentarer på “På tiden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s