Bebis · Hund · Pyssel

Uppdatering…

Hela veckan har Tindra varit sjuk och vi har mest myst i soffan. Stackarn har varit så täppt i näsan så hon gått runt med öppen mun för att andas lättare. Om dagarna har hon varit på strålande humör medan nätterna har varit lite tuffa. Hon vaknade inatt jätte ledsen och ville inte somna om. Efter ca 2 timmar när hon legat och skrattat och gnidit in huvudet i min kudde i en halvtimme somnade hon.

De första inbjudningarna blev klara i torsdags och dyker förhoppningsvis upp i lådan hemma hos folk redan idag. En liten smygtitt kommer här…

I torsdags fick vi fint besök av Marias pojkar som fick stanna till lördagen och vi passade på att gå lite promenader och njöt av det fina vädret. Pojkarna är så snälla och Tindra skrattade när Malte gick runt henne i en cirkel med leksak i mun. Ibland försökte han buffa lite på henne för att hon skulle leka :0)

I lördags åkte jag in till stan och hjälpte mamma i butiken och därefter var det kinamat hemma hos farmor. Tindra fick med sig en hel kasse hem med leksaker som pappa haft när han var liten. Massa roliga saker tyckte Tindra!

Och igår var jag tillbaka på jobbet för första gången på över ett år. Jag ska jobba lite helger för att dryga ut min mammatid och igår var första gången. Det kändes jätte konstigt att sitta där i samma gamla kläder (betydligt trängre) på samma gamla plats i lunchrummet och njuta av nybakt bröd och pålägg. Att ha ro och kunna äta själv hade jag ändå inte trots att jag var själv så jag gick ner efter att jag fått i mig en smörgås och gick rundvandringen för att uppdatera mig.

Efter ca 1 timme kändes allt väldigt bekant och den stora saknaden vällde över mig. När jag senare ringde hem och kollade hur de hade det där hemma fick jag gråten i halsen när Tindra högt och glatt tjöt ”Daaaa daa da” i bakgrunden ville jag bara hem! Det finns ju de som tycker det är skönt att komma hemifrån och få träffa folk på jobbet men jag är tydligen ingen sådan eller så kommer det kanske längre fram. När jag äntligen skyndat mig hem möttes jag av ett stort leende och en nybadad trött liten tjej. Välling i mammas famn och efter en stund låg hon och sov på mig. Lyckan var total!!

Idag-Underbara Måndag!!!!

2 kommentarer på “Uppdatering…

  1. Vi fick en inbjudan redan i fredags och självklart kommer vi!!
    Det där med att jobba och vara ifrån liten förstår jag är jobbigt! Jag fasar!

    Hoppas alla är friska snart (jag mår redan bättre om än inte bra o de andra här verkar ännu osmittade) så vi kan träffas snart!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s