Bakverk · Bebis · Inredning · Mat · Utflykt

En liten bit av himlen…

Ikväll blir det till att göra tårta igen då Mattias går sin sista dag på jobbet imorgon. Han hade inga höga krav heller, en tvåvåningstårta har han beställt. Efter att jag och liten duschat i morse åkte vi bort till Hyssna där en av mina favorit butiker ligger, det är en liten bit av himlen för en sån som mig! En sådan här mjölkkanna från Ib laursen önskade jag mig i julklapp fast rosa och den var ju givetvis slutsåld…

I huset mitt emot ligger ett super charmigt litet café där vi tog en paus innan vi åkte vidare till affären för tårtingredienser…

Titta… ja vet! Kunde bara inte låta bli…

Mums mamma!! Tindra vände sig om och visade stolt upp sin smörgås för andra gäster och sa ”Tindas jaaa”

Finaste lilla Tindra! Tänk att min lilla skatt snart ska bli storasyster, det är svårt att förstå hur fort tiden går och hur stor hon börjar bli. Min lilla bebis är inte en bebis längre utan en liten flicka som kan själv! Älskade underbara lilla Liten!

3 kommentarer på “En liten bit av himlen…

  1. Oj, vad jag känner igen det där. Vi planerar inga syskon, men bara det faktum att Wille fyller tre om ett par veckor gör mig nästan rädd! Stor kille (vilket han gärna och ofta påpekar själv), med en vilja av stål och som dagligen överraskar med nya färdigheter. Känner mest lycka, men kanske också en liten känsla av separationsångest från den mysiga tid som varit…

    Riktigt god fortsättning på dig! ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s