Bebis · Julen · Pyssel

Mammas flicka…

Varje advent har Tindra fått öppna ett paket på adventskalendern då jag valde att göra en med 4 paket istället för 24, känns ju helt galet när hon är så liten! Det har varit väldigt uppskattat i alla fall och i söndags fick hon fingerfärg som jag tänkte hon skulle få gå loss med. Men nog är hon mammas flicka alltid, det första hon ville ha var en pensel!

När hon målat en stund råkade hon sätta handen i färgen och ville absolut att jag skulle torka innan hon kunde fortsätta, haha så mycket för fingerfärg…

På dagis säger dom att hon har en otroligt fin fingertoppskänsla som visar sig bla när hon målar och hur hon håller i penseln. Chansen att Tindra kommer välja något kreativt att jobba med när hon blir äldre är nog rätt så stor.

Jag mår äntligen bättre!! Känner mig så mycket bättre i halsen och tror minsann att dunderkuren gjorde sitt. Tyvärr har tröttheten satt sig istället och vägrar släppa taget, i morse sov jag 1-2 timmar igen och efter det har jag inte riktigt fått tillbaka energin.

Trots det har jag pillat lite med julgodiset till julafton och idag blev det knäckstrutar! Hahaha, som jag bråkade med smörpapperet innan jag kom på att det nog var för tunt för att rulla strutar. När det problemet var löst gick det ju hur bra som helst!! Visar er sen om energin räcker till…

2 kommentarer på “Mammas flicka…

  1. Nog är hon mammas flicka allt! Sam är nog mammas kille, älskar att kladda och äta med hela kroppen precis som jag gjorde när jag var liten. 🙂
    Skönt att du mår bättre! Dejt början på nästa vecka istället? Förresten, har du min bur fortfarande? Skulle hämta in den och insåg att jag inte hittade den. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s