Bakverk · Julen · Pyssel

De där strutarna…

Efter att ha förbannat mig lite över de där strutarna fick jag ju tillslut ordning på dem. Tycker att dom blev himla vackra i sig och fick en önskan att göra strutar till granen men någonstans inser jag min begränsning just nu. Jag har på tok för mycket runt omkring mig som det är men jag ska absolut försöka komma ihåg dem till nästa år!

När knäcken precis var klar rörde jag ner choklad i smeten och därefter fick jag vara snabb innan den började stelna. Konsistensen blir ju lite tjockare och de påminner nog mer om knäckkola än någonting annat. Fördelen är att de är lite mjukare än vanlig knäck så inga problem för tänderna här inte…

Får se om de ska pyntas imorgon eller om de får vara som de är? Vackra blev de i alla fall!

Sitter just nu och förbereder lite material till helgens kurs som ska bli super rolig! Självklart blir det lite julinspirerat så här veckan innan och jag ska försöka fota flitigt så ni får se resultatet sen.

Ha en mysig kväll därute i vinterstormen!!

4 kommentarer på “De där strutarna…

 1. Åh såna är ju så goda!! Jag blir alltid lika lycklig när jag hittar såna i godisbutiker men tanken på att man kan göra egna har inte ens slagit mig!

  1. Ja visst är dom underbara!!

   Din bur står här hemma fortfarande så ingen idé att leta efter den ;0)
   Får se om vi hinner komma nästa vecka annars kommer vi i mellandagarna om det passar bra?

 2. Gud va längesedan jag titta in på din blogg. Man bli ju ganska sugen på bakverk då man ser alla dina bilder:)

  Tänkte kolla om du har monterinredningen? Ville du sitta i montern på My dog?
  Kram på er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s