Bebis · Hemma hos oss · Inredning

Vaknade av stormen…

Inatt sov jag inte mycket, vaknade av stormen utanför som lika väl kunde varit en röjsåg. Det lät fruktansvärt och jag är förvånad att de ända spåret från natten är pinnar överallt. När det lugnat ner sig kunde jag givetvis inte somna om och låg flera timmar och bara önskade att jag kunde somna om. Tindra vaknade 06.20 samma tid som vi väckte henne inför lucia så jag hoppas verkligen inte att det blir återkommande! Pigg som en lärka var hon så vid 7 masade vi upp oss till soffan där jag satt och halvsov medan hon och hundarna stökade runt.

På väg från dagis åkte jag förbi affären och handlade citron och ingefära till ett dunderte som ska kura det mesta. 1 kopp fick jag i mig och somnade helt utslagen i soffan i närmare 2 timmar, något jag knappast gjort sedan Tindra låg i magen. Vaknade upp och drack en till kopp och fick i mig lite smörgås och sedan har jag plockat undan här hemma. Vi har fått det så fint i vardagsrummet med granen och allt och jag skulle så gärna vilja visa men ljuset är minimalt så bilderna blir inget vidare…

Nu ska jag hämta upp mitt lilla charmtroll!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s