Julen · Självporträtt

Julbordet med jobbet…

Nyss hemkommen från julbordet med jobbet. Jätte trevligt att se de flesta igen men som jag saknade de som inte kunde komma! God mat och härliga bordskamrater och en riktigt bra underhållning bjöds det på. Jag smet ut i pausen då ryggen bara inte orkade med mer och halsen det ska vi inte tala om!! Svängde in på Ica på vägen hem och köpte halstabletter så nu blir det bums ner i sängen och knapra Vicks!

Glömde fota hur pigg och fräsch jag lyckades se ut när jag åkte så ni får istället se hur trött och sliten jag blev efter en kväll på stan…

Trots att magen tar upp typ halva jag var det helt omöjligt att få med den på bild konstigt nog. Tycker det är kul att kunna jämföra magen mot förra graviditeten så det dyker nog upp en riktig magbild snart igen.

Sängen var det ja, söta drömmar kära vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s