Hemma hos oss · Inredning · Julen

3:e advent…

3:e advent idag och jag har mestadels legat utslagen i sängen. Hade egentligen planer för lite julpyssel, hundpromenad och födelsedagsfirande med middag hemma hos mamma. Allt fick ställas in och efter en kort biltur bort till blomsterlandet för att införskaffa julens gran kröp jag ner i sängen igen. Med en hosta som får mig att tro att jag ska hosta ut den lilla stackaren i magen var det bara att glömma att kunna sova en stund. Men vila fick jag i alla fall…

Granen, ja den är riktigt grann och trots att vi valde att inte köpa kungsgran i år är jag riktigt nöjd! Nu ska den få stå till sig i värmen tills imorgon då jag förhoppningsvis har lite mer energi för att klä den…

Glad 3:e advent kära vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s