Djur · Hund · Valp

Små bebisarna…

Måste ju bara visa er några av de helt underbara små bebisarna vi tittade på i Norge. Tyvärr hade jag med mig helt fel objektiv så de flesta bilderna blev små smetiga fläckar som tultade runt på golvet. Hur sugen tror ni man var på att stoppa med sig en i fickan på vägen hem?? Bara liiite…

Världens sötaste lilla Halo

Idag har vi satt upp nya gardiner och städat hela förmiddagen, det är långt ifrån klart med jag mår sådär så det får bli en liten vända imorgon igen här hemma. Ikväll väntas det julbord med jobbet och trots att jag är lite krasslig ser jag fram emot att få se alla igen!  Så nu får det snart bli duschen och en genomgång av garderoben, det är ju inte jätte mycket att välja på där inne längre om jag säger så ;0)

Ska se om jag hinner slänga ut en bild på mig själv innan jag åker sen.

2 kommentarer på “Små bebisarna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s