Bebis · Hund · Julen · Valp

2 dagar på vift…

Jag och Tindra är hemkommen efter 2 dagar på vift. Vi har hunnit med pepparkaksbak i Fjärås och en lång tur till Norge genom hela snöovädret för att tillslut hamna tillbaka i Fjärås inatt. Vi båda är extremt trötta och nu äntligen har Tindra fått ett bad och luktar nyponros igen, värre är det med mig som känner mig som en lodis med stort L. Dessvärre får jag vänta tills M kommer hem så jag kan ta mig ett bad i lugn och ro…

Några bilder från vårt lilla pepparkaksbak där Calle gick lös på mjölet…

Ska försöka återkomma lite senare med lite bilder på de underbara valparna vi träffat under gårdagens tripp till Norge!

Hej så länge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s