Bebis · Djur · Hund · Utomhus · Valp · Vit

Ett vinterland…

Igår morse vaknade vi till ett vinterland! Så fantastiskt vackert var det att få sitta hopkrupen under filten i soffan tillsammans med Tindra och titta ut på det här…

Elektrikern spenderade hela dagen här och visst blev det lite drama när han inte riktigt fick kontakt med golvvärmen. Som tur var visade det sig vara hans utrusning som lagt av så allt är som det ska. Tyvärr tog det så mycket längre tid än vad jag hoppats på och han gick vid dagens slut för att återkomma idag.

Jag och Tindra skyndade på med kläderna för att hinna ta en sväng med hundarna innan mörkret tagit över helt…

Tindra är hemma från dagis då hon är lite dålig och hela dagen höll hon humöret uppe och trots att hon mår dåligt är hon en liten solstråle. Nattningen gick riktigt smidig men efter 2 timmar vaknade hon och hade antagligen ont, det tog ett bra tag innan hon kom till rätta och somnade om i famnen på mig. Som tur var fick jag sova hela natten ända till 7.30 med ett undantag vid 2.30 då jag vaknade av att det haglade så hela huset skakade, nästan i alla fall…

Nu sitter jag återigen och väntar på att elektrikern ska bli klar så vi kan börja dagen. En dusch står på schemat men det blir lite svårt så länge han är inne i badrummet och fixar så vi får snällt hålla oss…

En rolig dag har vi framför oss i vilket fall!

Hej så länge kära vänner

2 kommentarer på “Ett vinterland…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s