Bebis · Djur · Hund · Utflykt · Utomhus · Valp · Viltspår

Godkänt anlagsprov…

Idag åkte jag och Tira mot Mölndal för att möta upp S & P för att fortsätta resan mot Vänersborg där våra anlagsprov i viltspår väntade oss. Vi kom fram och efter en snabb rastning gav vi oss ut i spåret. Tira var taggad och gjorde en jätte fin början men efter en liten stund började hon söka sig ner i gropar bredvid spåret. Då kom jag på  att hon förmodligen var törstig och mycket riktigt när hon hittat en vattenpöl och stillat törsten sög hon tag i spåret ordentligt och spårade som en klocka! Lyckan var total när hon hittade klöven och fick lov att tugga på den av testledaren som tyckte Tira var en härlig liten prick!

Så har hon då äntligen gjort ett godkänt anlagsprov och får så småningom börja med öppenklass proven. Såå nöjd över min duktiga lilla tjej och jag ser fram emot att börja träna lite längre spår i den mån magen tillåter ;0)

Älva, Tira & Nayeli alla godkända i anlagsprovet i viltspår

Vi kom hem till ett damsuget och skurat golv där både M och Tindra fixade för fullt i badrummet då äntligen elektrikern lovat att komma imorgon!! Under alla dessa gånger de lovat att komma har vi aldrig fått en specifik dag så hoppet är stort att han faktiskt dyker upp imorgon!!

Det har varit full rulle hela eftermiddagen och vi har hunnit med både pepparfilé al a Linda, bad i badkaret och lite bokstund i soffan. Tindra slocknade efter 15-20min utan ett ljud och efter några småturbulenta kvällar ( hon ligger ofta och pratar eller vrider och vänder på sig ) så kändes det skönt att det blev en sådan kväll just ikväll!

Nu äntligen tar jag kväll och kryper ner under filten i soffan….

 

10 kommentarer på “Godkänt anlagsprov…

    1. Klart att du ska fortsätta med Bollen!! Snart ska ju Tira gå öppenspår så då får ni hänga på :0)

      1. Ja det krävs nog sällskap för att jag ska få tummen ur är jag rädd. 😉 Och så kanske hon borde träna lite också. Hon har fortfarande bara gått sina två viltspår ever. Första vintern -09 och sen anlaget sommaren -10… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s