Bebis · Djur · Hund · Utomhus

Det vita guldet…

Nu när vi faktiskt är inne i december börjar vädret kännas rätt tungt. Många är vi som väntar på den fantastiska snön och om det nu skulle vara så att det inte blir något snöår i år så fine men låt oss få liiite snö och frost så man åtminstone slipper leriga tassar och smutsgula kragar. Så att barnen kan få åka pulka och bygga snögubbar och så att mammor och pappor får se sina barn lysa av glädje när det vita guldet lägger sig…

Dessa bilder är tagna förra vintern då det mest var snö och sol var dag, som vi saknar det!!

Vi åkte en sväng förbi tippen på vägen till affären och fick slängt lite skit från pensionärskuvösen. Helgens middag och kvällsmys är inhandlad och Tindra somnade som en stock när vi kom hem. När hon vaknar ska vi sätta igång och röja lite varstans här så vi får lite ordning till kvällen! Och hundarna, ja dom skyndar sig ut för att kissa och skyndar sig sedan in i värmen igen. Att vi har en slappar dag verkar dom ta på största allvar tack och lov!

En kommentar på “Det vita guldet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s