Djur · Hund · Renovering · Utflykt · Utomhus

Härligt gyttjebad…

Idag har jag stått med en roller i handen nästan hela dagen. Kom på en sak jag bara var tvungen att måla om innan helgen och vad glad jag är att jag gjorde det!! Blev så himla nöjd och trots att det bara är ett litet delmål i något större blev det så himlans fint så att den andra delen får dröja lite gör mig inte nått alls faktiskt.

Tog en paus och gick en sväng med hundarna, något som ganska fort förvandlades till ett enda stort härligt gyttjebad. Om hundarna var lyckliga med dagens val av promenadväg, tja det skulle man ju kunna säga utan att ens ljuga lite…

Som tur är har jag just nu 3 rena och torra hundar här hemma som ligger och sover på rad. Vill inte ens tänka på hur mycket sand och grus som ligger i avloppet idag.

Nä, nu tror jag bestämt att det blir fortsatt fredagsmys i soffan för hela slanten!

Ha en härlig fredagskväll fina ni!!

2 kommentarer på “Härligt gyttjebad…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s