Hemma hos oss · Inredning · Julen · Renovering · Vit

Nu sitter jag här…

Varje morgon hämtar jag in Tindra till vår säng där vi ligger och myser till Bolibompa någon timme innan vi går upp och äter frukost. Eftersom elektrikern skulle vara här vid 08.00 gick vi upp lite tidigare och såg till att få ner hundarna i hundgården strax efter att de ätit. Nu sitter jag här och klockan närmar sig 11.00 och fortfarande ingen elektriker. Väntar bara på att Mattias ska ringa och säga att dom inte kommer…

Tittar ut på den underbara frostmorgonen och inser plötsligt att det är dags att tvätta fönsterna!!

Minns ni att jag spenderade hela fredagen åt att måla?? Här kommer resultatet, den ena väggen i vardagsrummet är numera vit istället för dasslila. Eftersom nästan hela vår övervåning är ett enda stort rum får resterande väggar målas pö-on-pö, älskar hur ljust det blev!!

Om jag kommer loss blir det eventuellt en tripp till Fjärås lite senare. Men under tiden kanske jag skulle ta och baka lite medan jag väntar??

En kommentar på “Nu sitter jag här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s