Bakverk · Bebis · Djur · Hund · Viltspår

Lite bättre…

Idag känns världen lite bättre, konstigt kanske med tanke på att Tindra vaknade kring midnatt och hade jätte problem med att komma till ro. Hon vred och vände på sig och gnällde länge. Tillslut somnade hon ju ändå men just när det är som värst och kroppen inte vill annat än sova så är det banne mig inge kul! Sovmorgon till 8.20 blev det och lite halvstress till dagis. Något som kändes sådär kul efter gårdagens promenad och viltspår. Kroppen är inte helt 100 idag om jag säger så. Får väl inse att det snart är dags att sluta spåra tills bebis tittat ut.

Eftersom att det blir tyngre och tyngre valde jag att bara ta med mig Tira igår. Något jag tackar mig själv för idag. Hon är en klocka i spåret och älskar det och igår bjöd vi på ett riktigt klurigt spår då vi råkat korsa varandras spår. Den lilla näsan jobbade febrilt och med lite hjälp av oss hittade hon tillbaka till det riktiga spåret. Hon var helt slut efteråt och verkligen tömd på energi ( på Tira vis vill säga ) Glädjer mig så över denna lilla toka och börjar sakta drömma om Brukset även med henne. Men det ligger långt borta, Neas uppflyttning till Lägre ska absolut vara klart innan hur lång tid det är tar och med en spelevink som Tira mår hon nog bara gott av att få skynda långsamt…

Jag tar det lugnt här hemma idag och istället för att planera in alla 100 saker jag vill hinna tar jag en sak i taget och försöker lära mig att det är ok. Ugnen går varm idag  och snart ska jag smaka ännu en saffransfavorit för första gången i jul, lovar att visa er senare…

Glad 1 december fina vänner!!

3 kommentarer på “Lite bättre…

 1. Det låter väldigt klokt att ta en sak i taget.

  Att skynda långsamt med Tira är säkert klokt det också. Jag ska försöka med samma sak… Har alldeles för lätt att satsa för hårt och sen inte orka och då tappar jag sugen helt istället. Utan krav på mig själv och efter humör är mitt mål framöver vad gäller hunderi. 🙂

  Nån dag när ni orkar får ni jättegärna komma hit och fika, leka, mysa, promenera, spåra eller vad som. 🙂 Saknar er!!

   1. Ja mån-tor har vi inget speciellt så vilken dag som är ni välkomna! 🙂

    (skicka mess, så jag inte missar att du skrivit här 😉 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s