Uncategorized

Ledsen och nedstämnd…

Tänkte bara tala om för er att jag lever…

I måndags var vi på Tindras förskola på kvällen för att inviga deras Gröna flagg certifikat som firades med hissad flagg, korv m bröd och tipspromenad. Därefter åkte jag in till stan och mötte upp mamma för en föreläsning om eget företagande bland kvinnor något som var super intressant! Fick bla höra Jeanna Kanold som driver flickorna Kanold hålla ett jätte intressant föredrag.

Förövrigt mår jag ganska piss just nu, har ingen energi till något. Känner mig ledsen och nedstämd eller arg och upprörd mest hela tiden. Känner mig groteskt stor och mer som en tjockis än ett preggo. Vad som hände med mig själv vet jag liksom inte?? Har ingen lust att träffa läkare eller sjukgymnaster och orkar inte prata med folk över lag. Vill bara krypa ner i min ensamhet och försvinna ett tag.

Men trots det saknar jag bloggen, människorna och kreativiteten och önskar att jag snart tagit mig ur denna svackan…

4 kommentarer på “Ledsen och nedstämnd…

  1. Kom ihåg att man får känna sig ledsen och nere, för en stund iallafall. Och eftersom man är gravid så är det ju så att hormonerna rusar både upp och ner.

    Hoppas du kommer igen snart!

  2. Svackor får vi alla ibland och med dina graviditetshormoner sprutande är det inte alls konstigt. Det släpper förr eller senare. Göm dig du under tiden och skit i alla borden och måsten ett tag. Kram!

    1. Ja, hormoner finns det gott om här! Så mycket mer än när jag väntade Tindra och man glömmer lätt att det är lite mer runt omkring denna gången så kanske inte så konstigt. Kram på dig med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s