Bakverk · Bebis · Julen · Pyssel

Tindras första pepparkaksbak…

Igår avslutade vi dagen med Tindras första pepparkaksbak. Hon älskar verkligen att baka och hon är så duktig! Hon pillar med sitt mjöl och kavlar och trycker ut med formarna och så tjuvsmakar hon lite då och då…

Dagen tog verkligen musten ur henne för läggningen gick fortare än på länge och trots att Berit susade utanför fönstret var det inga problem att komma till ro. Däremot vaknade hon inatt med en jätte jobbig hosta och hon höll mig vaken länge då hon inte kunde sluta hosta stackarn. Mattias lyckas för det mesta sova sig igenom sånt där så ingen nöd på honom. Imorse var hon betydligt mycket bättre och jag bad dem ringa om det skulle bli värre men än så länge inget samtal så jag hoppas att det bara var tillfälligt så vi båda får sova inatt.

Lite senare väntar Grön flagg invigning på Dagis med grillad korv och därefter åker jag och mamma på föreläsning om eget företagande för kvinnor på Park Aveny med mingel. Så en riktigt bra måndag idag!

Önskar er desamma!!

 

2 kommentarer på “Tindras första pepparkaksbak…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s