Grå · Hösten · Hemma hos oss · Inredning · Livet

Helt omöjligt…

Vaknade upp runt 01-tiden inatt och kunde nästan inte andas så ont jag hade. Glömde ta min tablett innan jag la mig vilket är katastrof, jag fungerar inte utan dom.  Låg och vred och vände på mig för att försöka somna om vilket såklart var helt omöjligt. Tog mig upp ur sängen och fick i mig en tablett och försökte sedan somna om. Efter 2 timmar insåg jag att det skulle ta alldeles för lång tid för tabletterna att hjälpa så jag gick upp och tog en snabbvärkande tablett och satte mig i soffan där jag fick lite bättre stöd för rygg och nacke.

När tabletterna slutar värka får jag någon slags abstinens och börjar frysa och svettas om vart annat vilket är skit jobbigt. Jag fryser och drar på mig täcket men behöver sparka av det igen då jag svettas, vrider och vänder på mig för att hitta rätt ställning fast jag egentligen vet att det inte finns någon rätt ställning att ligga i när jag har så ont.

6.30 kom min M ut för att åka till jobbet och mina tabletter hade precis börjat ge mig smärtlindring så jag gick in och kröp ner hos Liten som låg i vår säng och så somnade jag. De bästa knappt 2 timmarna på länge. Ja och sedan blir ju dagen lite så där pannkaka då kroppen går på någon slags sparlåga. Trots det har dagen varit rätt ok men gissa om det ska bli skönt att få sova inatt!!!

_DSC0717

En liten titt på min fina samling, blir så glad av att se mina fina växter. Under sommaren har det varit mer eller mindre kaos här hemma och eftersom de flesta dagar spenderats utomhus har det inte gjort så mycket men nu när hösten kryper inpå känns det som att vi måste komma i ordning igen. Det kliar i fingrarna att få fixa och göra om här hemma. Jag har börjat lite smått och det börjar sakta kännas riktigt bra! Tänkte ni ska få se lite bilder från sovrummen snart men så länge får ni hålla tillgodo med dessa vackra bilder, älskar dom!

_DSC0713  _DSC0707

_DSC0710

_DSC0703

Önskar er alla en fin kväll!

2 kommentarer på “Helt omöjligt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s