Barn · Hemma hos oss · Hund · Livet · Utomhus

Födelsedagsbarnet…

Idag har vi firat vår älskade Vin på hans 3 års dag! Han har fått en hel förmiddag tillsammans med familjen hemma på tomten, lapat sol på gräsmattan och strosat runt som han brukar. Eftermiddagen spenderades på Göteborgs bästa gatukök där det bjöds på korv till födelsedagsbarnet som skötte sig super trots en ganska så hårt trafikerad väg precis intill. Han har haft en härlig dag och ligger nu på favoritstället och snarkar.

Vins stora passion i livet är barn och kärlek av alla dess slag. En mer ömsint hund får man verkligen leta efter, han är så genomgod ända in i själen vår fina fina Vin ♥

DSC_0530

Det är helt otroligt att det snart gått ett år sedan den där hemska dagen då vi var så nära att mista honom. Han har kommit otroligt långt och de som träffar honom kan varken se fysiskt eller psykiskt vad han varit med om. Vi som lever med honom vet att han är lite ljudkänslig sedan olyckan men där gör han verkligen stora framsteg. Ibland är det svårt att förstå att han kan vara så cool och ha sådan livslust i allt han gör när han varit med om en så stor sak men det är väl just precis det som gjort att han kunnat gå vidare så fantastiskt bra! Är det något jag lärt mig av denna hund så är det livslust! Vin lever livet till max och hans glas är alltid halvfullt!

DSC_0540

Grattis på födelsedagen älskade killen!!! 3 år idag och nu är han helt plötsligt inte så liten längre.

Vi älskar dig otroligt mycket och är så glada över att ha dig i vårt liv!!!

En kommentar på “Födelsedagsbarnet…

  1. Hej!

    Jag hittade ingen mail till dig så jag skriver här. Jag minns Aussie-montern från MYDOG 2013 så väl och googlade runt för få mer detaljer kring montern då Kelpieklubben ska vara med på MYDOG 2014. Jag fann din blogg. Jag vill gärna du mailar mig då jag har fler frågor kring eran monter.

    Med vänlig hälsning
    Sofia Olsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s