Barn · Fotografering · Livet · Rosa · Utomhus

Min lilla tjej…

För bara några veckor sedan fotade jag Liten barfota på uppfarten i 20 graders värme. Tänk att vi fått en sån fantastisk sommar! Värme och sol i flera veckor i streck, bästa sommaren på väldigt länge. Och att sommaren fick efterföljas av en helt fantastisk höst gör ju bara att man känner sig ännu mera tacksam över det fina vädret.

Liten fick en ballong av Farmor på Liseberg och tyckte att vi skulle ha en photoshoot tillsammans med den. Att fota en busig 3 åring blir allt svårare nu när hon har en egen stark vilja, men lika kul är det för det!

3,5 år har hon hunnit bli och tiden rusar verkligen iväg, hon är liksom sådär lillgammal och kommer med små kloka funderingar mest hela tiden. Hon är fantastiskt omtänksam och hjälper till med det mesta. Hon älskar sin Lillebror och leker så otroligt fint med honom, hjälper honom och tar hand om honom. Jag är så otroligt stolt över min lilla tjej och så glad över den fina lilla personen som hon formats till…

DSC_0292

1

DSC_0266

DSC_0278

2

DSC_0384

DSC_0393 DSC_0418

DSC_0434

DSC_0462

-Nä mamma, nu tror jag att det räcker! sa Liten och promenerade iväg…

DSC_0502

Mamma älskar dig så otroligt mycket fina lilla Liten!!!

5 kommentarer på “Min lilla tjej…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s