Vikt efter förlossningen

Siffror på vågen…

God morgon fredag! Förra veckans vägning kändes tung då jag återigen stod stilla på vågen. Bestämde mig för att göra något radikalt för att få lite fart på kroppen så i måndags började jag äta Nutrilett och deras Very Low Calorie Diet. Efter det har jag gått och småvägt mig för att se om det händer något och till min stora besvikelse gick jag upp +0,2 kg de första dagarna. För det mesta har det känts rätt ok att ta en shake här och där men igår kände jag ett otroligt sug efter i princip vad som helst, speciellt när jag var och handlade och det luktade såå gott precis överallt i butiken. Men jag kämpar på lite till, åtminstone tills påsarna är slut så några dagar till kör jag så får vi se om det går att behålla vikten eller om man går upp allt så fort man börjar äta normalt…

Vikt i morse -63,9 kg så det blev en viktminskning tillslut på -0,9 kg och just nu känns det otroligt skönt att se siffror på vågen som jag inte sett på väldigt länge!

( Bilden är tagen på Theos 10 månaders dag så även om vikten stått still har ändå magen minskat )

DSC_0027

4 kommentarer på “Siffror på vågen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s