Bebis · Hemma hos oss · Hund · Livet

De där pojkarna…

Oj då, jag vaknade visst nyss efter att ha sovit sedan strax efter tio-snåret. Trött är bara förnamnet! Hade en rätt så sömnlös natt då båda barnen vaknade om vart annat så det var väl inte så jätte konstigt kanske. Får se om vi hinner få i oss lite lunch innan vi måste hämta hem Liten.

När man har en fårhund är det väl inte annat än väntat att han envist ska ha det där fåret trots att det är gjort av plast. Theo tyckte det var riktigt roligt att pojkarna delar intresset över det vita plastfåret. En sak kan man i alla fall konstatera och det är att den där hunden har en enorm kärlek till våra barn! Han är så otroligt varsam och skulle aldrig någonsin göra någon illa. De där pojkarna alltså! Kärlek…

26

25

24

27

28

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s