Bebis · Hund · Livet · Mat · Utflykt · Utomhus · Vinter · Vit

Riktigt krispig vinterdag…

Jag och barnen spenderade kvällen igår inne i stan med moster där vi hann med både Zara och fika. Hittade superfina jackor till barnen på rean och syster köpte sig en riktigt fin jacka även hon. Mysigt att ses när man bor en bit ifrån varandra och mysigt att komma in till stan och andas miljöerna runt omkring. När vi precis gått ur bilen tittar Tindra upp på mig efter att ha granskat omgivningen – Men mamma, vart är alla träden då?? Hihi, ja i stan finns inte så mycket träd. Inte lätt att veta det när man nästan bara är 3 år.

Idag åkte jag och Lillebror bort till en av mina fina vänner för en sån där riktigt krispig vinterpromenad i -16 grader och strålande solsken. Pratade bort några timmar med fika i trevligt sällskap. Theo var på sprudlande humör precis som vanligt och lille Oliver sov och ammade om vart annat, precis som det ska vara…

15

16

17

18

19

20

21

22

Idag blir det tårtmodellering hela kvällen för mig.

Ha en fin kväll vänner!!!

2 kommentarer på “Riktigt krispig vinterdag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s