Barn · Bebis · Hemma hos oss · Hund · Köket · Livet

Tassat in till oss…

Den senaste månaden har våran lilla Liten tassat in till oss mitt i natten med sin ficklampa, nalle och napp. Hon kryper upp i sängen och piper ääling mamma. Jag smyger ut till köket och gör lite välling och sedan somnar vi om. Lillebror sover för det mesta nätterna igenom nu med undantag för en vällingpaus någon natt ibland, oftas för att Liten väcker honom på vägen in till oss.

Kom hem sent igårkväll och blev väckt kl 06 av Lillebror som sovit färdigt. Seg är bara förnamnet och just idag har vi planer hela dagen så just idag hade jag velat vakna med andra förutsättningar. Men vi får väl helt enkelt göra de bästa av dagen ändå! Nu är det snart dags för läkaren och förhoppningsvis nya tabletter…

40

Den där frisyren alltså…

41

42

Lillebror ställer sig upp mot allt han kan just nu och rätt var det är så ramlar han bak på rumpan, för de där med att man ska hålla i sig verkar han inte riktigt ha insett än. Han landar på rumpan och tjuter en stund tills han inser att det faktiskt gick rätt så bra…

43

45

44

46

Ha en fin dag vänner!

2 kommentarer på “Tassat in till oss…

    1. Ja oftast vaknar jag av att dörren öppnas, hundarna tassar bort för att titta och skenet av ficklampan närmar sig :0)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s