Barn · Bebis · Livet · Renovering

Som vanligt på måndagar…

Måndag igen och det var värst vad veckorna går fort nu för tiden! Idag har vi haft en riktigt bra dag, Liten har varit hemma som vanligt på måndagar och allt det där som blivit bortglömt har blivit gjort idag. Jag har målat lite kanter här och var  som fått vänta, tagit tag i förra veckans rentvätt och plockat undan. Tindra har varit min alldeles egna lilla hjälpreda med både tvätt och Lillebror. Älskar den här tiden då barnen verkligen leker ihop och det fantastiska samspelet dom har för det mesta! Jag har även börjat min nya diet som kommer få ersätta all mat den närmsta tiden så att det äntligen händer något med vikten igen, men mer om det en annan dag.

Litens stol har äntligen fått bli avskrapad av all gammal färg och just nu ligger den i bitar och väntar på att bli ihop limmad igen. En riktigt vacker liten stol som kommer göra sig så bra i hennes lilla pysselhörna när den är helt klart…

39

Nu ska jag få Lillebror i säng så jag kan ta med mig tjejerna ut på en långpromenad tillsammans med ett härligt gäng på 16 hundar tror jag det var! Ha en fin kväll så ses vi imorgon igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s