Barn · Livet

Skörare än vanligt…

Sitter ihopkurad under filten i soffan och funderar över livet samtidigt som jag trycker in en chokladboll ala Tindra i munnen. Imorgon gör jag något radikalt för att göra ett sista försök att skaka om siffrorna på vågen som för övrigt var oförändrade i fredags.

Jag funderar på min födelsedag om 2 månader då jag tar mina allra första steg in i 30 års åldern, dagen jag tänk fira stort men insett att ekonomin är emot oss just nu, samma dag som är slutmålet för att komma i mina smaljeans. Jag gråter en skvätt och det verkligen känns i magen, riktigt vad det är som känns är svårt att sätta fingret på men emellanåt känner jag mig helt enkelt skörare än vanligt och just precis nu är en sådan tid.

För min egna del tror jag bara det är bra att sortera lite tankar i hjärnkontoret och släppa lite på trycket, ladda om på nått sätt och göra sig beredd på en ny tid…

För övrigt har vi haft en bra helg med en Lillebror som troligtvis undkom någon slags förkylning, en lugn lördag med pyssel hemma, chokladbollsbak och en helkväll framför brasan. En söndag på Äventyrsbadet i Borås med finaste lilla Kusin och slutligen lite egentid i soffan med 3 varma hopkurade hundar runt fötterna…

31

32

33

;

Ha en fin avslutning på helgen vänner!!!

4 kommentarer på “Skörare än vanligt…

 1. Lilla vännen !!! Förstår att du vill fira din 30års dag med stor och fin kväll med nära och kära men ibland kan man inte styra över sin ekonomi och den tråkiga sidan av den kommer oftast när man inte vill !!!! Men Du !!! Nära och Kära kommer på Din dag mätta och belåtna ändå !!!! De är de som är Nära och Kära VÄNNER !!!!! Ta Väl hand om Dig och din Fina familj och Tänk ” Jag har ju det jag vill här hemma ” Barnen, Hundarna och Mannen.

 2. Smaljeans är inte allt här i världen 😉 tänk på allt annat fint du hunnit med innan 30, två små guldklimpar är inte fy skam det ❤
  Jag blev så sugen på chokladbollar så nu
  Mumsar vi bollar här hemma oxå! Tack för inspirationen, kram

  1. Barnen tar ju smaljeansen alla gånger i världen ❤
   Mattias och Tindra äääälskar chokladbollar, kul att det smittade av sig! :0)
   Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s