Blått · Hemma hos oss · Inredning · Köket · Pyssel · Vit

Hyllan…

Ljuset igår var alldeles för dåligt för att få till några bilder igår men idag däremot är det strålande sol!!! För ett tag sedan köpte jag några hyllor från Ikea, enkla obehandlade furuhyllor och konsoler som jag målat vita under veckan. En av hyllorna kom till sin rätt häromdagen ovanför min byrå. Trots att jag inte riktigt bestämt mig vad som ska stå på hyllan än är jag väldigt nöjd, tycker att den gjorde sig riktigt bra där. Och det bästa av allt är att jag satt upp den helt själv! Ja, man lär ju sig en hel del när man bor med en snickare…

34

35

36

37

38

Önskar er alla en riktigt fin lördag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s