Uncategorized

Promenera…

Fredag idag! Underbara fredag! Ikväll åker Mattias in till stan med jobbet för lite kvalitetstid och jag är hemma själv med barnen och mina 3 blå. Det gör mig inte alls så mycket utan istället ser vi fram emot lite tjejmys med målade naglar, pizza till middag & fredagsmys med egenrullade chokladbollar. Ja, ni hör ju! Oss går det minsann ingen nöd på…

Jag hade tänkt börja promenera på morgnarna till dagis igen och hej och hå hur det kan gå när man har en liten snart 3 åring som ”ska bara” i en timme innan man kommer iväg. Iväg kom vi till slut och efter att vi lämnat av Liten på dagis fortsatte vi upp över Knös. En alldeles lagom runda på ca en timme. Tänkte gått där idag med men glömde ta tabletterna igår kväll så det blev inget med det…

10

11

12

13

14

15

Tänkte ni ska få se vad jag pysslat med under veckan lite senare idag. Ha en fin fredag så länge vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s